De ce să pui bicarbonat în tigaie când prăjești ceapa. Trucul secret folosit de chefii bucătari

Ema Apostu / 18 sep 2019 / 10:39 Salveaza PDF Comentarii

Bicarbonatul adăugat peste ceapa din tigaie face minuni. Acest truc îți va fi de mare ajutor.

Dacă vrei ca ceapa să se caramelizeze în cel mai scurt timp, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu în tigaia în care o prăjești.

De asemenea, pentru a decoji mai uşor un ou trebuie doar să adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu în timp ce le fierbeţi. În acest fel le veţi putea decoji fără nicio problemă.  

Ba, mai mult, bicarbonatul te poate ajuta să ai și unghii frumoase și sănătoase. Dacă îți vei freca unghiile cu bicarbonat de sodiu, acestea vor deveni mai puternice. 

Vezi și: Cum se face bulionul. Rețeta originală. Ai nevoie doar de două ingrediente

Friptură de porc în sos de roșii și usturoi, rețetă. Cum se pregătește


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28