De ce să pui bicarbonat în apa în care fierbi carnea. Sfatul primit de la bucătarii cu experiență

Ema Apostu / 15 oct 2019 / 13:48 Salveaza PDF Comentarii

De ce să pui bicarbonat în apa în care fierbi carnea. Sfatul primit de la bucătarii cu experiență. Bicarbonatul de sodiu face minuni în gospodărie și în bucătărie. Acest truc este folosit de pe vremea bunicilor. Bucătarii cu experiență îl folosesc.

Carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apa în care o fierbeți.

De asemenea, pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Vezi și: De ce să pui suc de lămâie în apa în care fierbi orezul. Nicio carte de bucate nu-ți explică asta

De ce să adaugi dovlecei fierți în salata de vinete. Secretul furat de la mama. Rezultat excepțional

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23