De ce să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji. Rezultatul este fabulos!

De ce să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji. Știi de ce ar trebui să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji? Nu vei regreta. Rezultatul este fabulos.

Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, scrie adevarul.ro.

Un truc rapid pentru a repara maioneza tăiată este să adaugi peste compoziție două linguri de apă fierbinte, apoi să amesteci ușor. Adaugă prima lingură de apă clocotită și amestecă, iar dacă ingredientele nu s-au omogenizat, abia apoi pune-o și pe a doua.

Dacă maioneza este prea subțire, poți încerca să îi redai consistența folosind încă o lingură de muștar. Ai grijă însă ca muștarul să fie la temperatura camerei.

De ce să pui apă peste ouăle sparte în tigaie, înainte de a le prăji

Sparge ouăle într-o tigaie ca şi cum ai vrea să le prăjeşti, numai că în loc de ulei, pune nişte apă. Ca rezultat vei obţine ouăle perfecte cu gălbenuş lichid. 

Dacă vrei ca ouăle să se decojească uşor, există un truc care te poate ajuta în acest sens.  Zeama de lămâie se foloseşte pentru a decoji mai uşor ouăle fierte. În acest caz, trebuie să torni o linguriţă de suc de lămâie în apa în care fierbi ouăle. Un alt truc se referă la faptul că trebuie să adaugi în apa în care fierbi ouăle bicarbonat de sodiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel