De ce să presari bicarbonat pe bordul mașinii. Rezultatele sunt uimitoare

De ce să presari bicarbonat pe bordul mașinii. Rezultatele sunt uimitoare. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit cu succes în interiorul autoturismului. Iată cum poate face minuni pentru bordul mașinii tale.

De ce să presari bicarbonat pe bordul mașinii. Dacă automobilul tău are vopsea metalizată, e recomandat să nu folosești bicarbonatul pentru că va zgâria suprafața, scrie playtech.ro. Poți curăța, însă, farurile, geamurile, pneurile și preșurile.  Amestecă doar o ceașcă de bicarbonat de sodiu într-o sticlă de 1 – 2 litri de apă și folosește o lavetă moale.

De ce să presari bicarbonat pe bordul mașinii. Această combinație este extrem de utilă și la curățarea jantelor, mai ales dacă ai unele din aliaj. Nu folosi un instrument de frecat foarte abraziv. Poți curăța și interiorul mașinii cu bicarbonat, mai exact, bordul și accesoriile din plastic.

De ce să presari bicarbonat pe bordul mașinii. Bicarbonatul face minuni și pentru încălțămintea ta. Tot ce ai de făcut este să pui două linguri de bicarbonat de sodiu în 60 de mililitri de oțet și să amesteci apoi cu 50 de mililitri de apă. Aplică pasta pe periuța de dinți și freacă bine suprafețele murdare de pe pantofi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel