De ce să înfășori cozile bananelor în folie de plastic. Habar nu aveai! Trucul minune al gospodinelor

De ce să înfășori cozile bananelor în folie de plastic. Tu știi de ce e bine să înfășori cozile bananelor în folie de plastic? Acesta este trucul minune al gospodinelor.

De ce să înfășori cozile bananelor în folie de plastic. Pentru a mentine bananele proaspete, foloseste folie de plastic. Infasoara cozile bananelor in folie de plastic si acestea vor ramane proaspete si galbene zile in sir.

De ce să înfășori cozile bananelor în folie de plastic. Probabil ai şi tu grijă să pui mâncarea în frigider abia după ce s-a răcit complet, pe motiv că se strică. Nimic mai fals.

De ce să înfășori cozile bananelor în folie de plastic. Ei bine, problema nu e aici. Adevărul este că dacă pui mâncarea fierbinte în frigider, aceasta îl face să lucreze mai greu, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Însă mâncarea nu are de suferit. Din contră, dacă o laşi prea mult timp în bucătărie, s-ar putea să se umple de microorganisme.

De ce să înfășori cozile bananelor în folie de plastic. Un alt truc eronat este reprezentat de Adăugarea bicarbonatului de sodiu la fierberea cărnii pentru frăgezirea mai rapidă.Toate vitaminele hidrosolubile se vor distruge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel