De ce să coci sfecla roșie înainte de a face salata. Trucul genial folosit de gospodine

Salata de sfeclă roșie este foarte sănătoasă. Însă știai că ar trebui coaptă înainte de a fi consumată? Iată de ce.

Sfecla roșie coaptă în folie de aluminiu sau foaie de copt este mai gustoasă, dar și mai sănătoasă, deoarece își păstrează mai multe vitamine și minerale, scrie eva.ro. De asemenea, aroma ei se schimbă atunci când se coace la cuptor și va merge de minune în salate alături de brânzeturi mucegăite, pere, pește, rucola și verdețuri.

Și pastele pot fi date la cuptor înainte de a le fierbe pentru un gust delicios. Pune pastele crude într-o tavă şi lasă-le la cuptor la 350 de grade Celsius timp de 10-15 minute. Ele vor căpăta o culoare aurie şi poţi să le foloseşti în orice reţetă obişnuită care va deveni mult mai gustoasă cu paste coapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel