De ce să amesteci grișul pentru găluște cu mălai. Secretul din bucătăriile restaurantelor. Este genial!

Ema Apostu / 07 oct 2019 / 17:22 Salveaza PDF Comentarii

Nu oricine poate găti găluște perfecte. De aceea, există un mic truc care te va ajuta să-i impresionezi pe cei dragi. Iată trucul pe care ar trebui să-ș știi. Cu siguranță este folosit și în bucătăriile restaurantelor.

Dacă gătiți orez și nu vreți să iasă moale, adăugaţi un vârf de linguriţă de sare în apa în care îl puneți la fiert (la 180 de grame de orez).

Vrei şniţele cât mai crocante? Pune în făina prin care le tăvăleşti o linguriţă de praf de copt. Prăjeşte-le în ulei bine încins ca să fie mai puţin grase. Aşa vor absorbi o cantitate minimă de ulei.

De asemenea, presară puțină făină în tigaie înainte de a prăji ouăle sau alte alimente care se lipesc și nu vei mai avea această problemă.

Găluştele de griş vor fi mai aspectuoase şi mai gustoase dacă amestecăm grişul cu 2-3 linguriţe de mălai de bună calitate.

Vezi și: Cum scapi de spuma care se formează în timp ce fierbi carnea. Ingredientul banal pe care trebuie să-l pui în oală

De ce să pui unt în apa în care fierbi pastele. Trucul folosit mereu de chefii bucătari


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28