De ce NU e bine să speli CARNEA de pui, înainte de-a o găti. Greșeală PERICULOASĂ!

Știai că nu este bine să speli carnea de pui, înainte de-a o găti? Acest gest este unul extrem de periculos.

Prin procesul de spălare al cărnii de pui sunt împrăştiate bacteriile în chiuvetă, pe ustensilele de gătit şi chiar pe haine. De cele mai multe ori, pe carne se afla bacterii extrem de periculoase pentru organismul uman, ca Salmonella sau Campylobacter, scrie gustos.ro.  Acestea sunt, de cele mai multe ori, distruse prin preparare termică.

Cercetătorii de la Food Standards Agency au descoperit că doi din cinci bucătari obişnuiesc să spele carnea de pui înainte de a o găti, contribuind astfel la răspândirea bacteriilor în jur şi la contaminarea ulterioară cu ele.

Vezi și: Salată de pui cu crutoane și muștar. Cea mai bună rețetă. Perfectă în zilele de vară!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy