EXCLUSIV  De ce este mereu aglomerat pe Valea Prahovei. Legătura cu Traian Băsescu

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Staţiunile de pe Valea Prahovei sunt, în weekend mai ales, un adevărat coşmar pentru şoferi. Se stă în coloană zeci de minute, fără a avea loc vreun incident. 

Am ridicat această problemă în emisiunea DC Conducem, cu Titi Aur, după ce am parcurs porţiunea de câţiva kilometri între Azuga şi Buşteni în 45 de minute, într-o duminică dimineaţă, în jurul orei 10:00. Nici în Azuga şi nici în Buşteni nu erau la acea oră accidente rutiere, şi nici maşini parcate pe carosabil nu erau, însă se circula cu cel mult 10 km/h, în momentele în care nu se stătea pe loc. 

"Cei de la Cartea Recordurilor vor să vină să vadă cine bate viteza de 30 km/h pe Valea Prahovei", a spus, ironic, Titi Aur. 

"Din păcate, este o urmare a politicii proaste pe care au avut-o cei care ne-au condus. Ştim că am avut un preşedinte (n.r. Traian Băsescu) care la un moment dat a fost şi ministru al Transporturilor şi care a făcut o afirmaţie în urmă cu nişte ani. A spus că România nu are nevoie de autostrăzi. Atât a reuşit să emită atunci. Asta înseamnă viziune proastă sau nonviziune, în cazul de faţă. Acum suntem, din fericire, într-o evoluţie bună. Dar, atenţie, asta nu va însemna şi reducerea numărului de accidente, cum greşit consideră unii", a mai explicat Titi Aur. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Nicolae Noica, fost ministru al Lucrărilor Publice în guvernul CDR (1996-2000), a amintit de momentul în care Traian Băsescu a spus că România nu are nevoie de autostrăzi. 

""Nu avem nevoie de autostrăzi. Vă scot eu din cap acest lucru" , o chestiune de o gravitate extraordinară. Care era gândirea? Păi, eu mai întâi trebuie să am circulație și pe urmă fac autostrada. Pai, fac autostrada ca să atrag circulația, ori dacă concepția era aceasta… Această concepția a continuat și când dânsul a fost președinte”, a declarat Nicolae Noica pentru cotidianul.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel