EXCLUSIV  De ce au fost fotografiaţi Orban şi miniştrii. Val Vâlcu: E foarte posibil ca ăsta să fi fost motivul. E important

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat de ce a fost făcută poza cu Ludovic Orban şi cu miniştrii în clădirea Guvernului şi a dat un exemplu de pe vremea conducerii lui Nicolae Ceauşescu. 

"De ce se fac astfel de lucruri sau de ce s-ar fi putut face. Pentru că la ziua de naştere a unui premier sau a unui lider de partid, vor să fie văzuţi acolo, că au participat. La Iliescu se mergea cu autobuzul, în perioada 2000-2004 aşa se făcea. La toţi premierii se mergea. E important. Este posibil ca de aia să fi fost făcută poza, ca să arate cel care a făcut-o că e şi el acolo şi că nu vine oricine la ziua lui Orban. 

Pe vremea lui Ceauşescu, erau defilările lungi şi mai ieşeau oamenii din poză. Era o anumită ierarhie, o ordine. Cine stătea lângă Ceauşescu? Premierul. Lângă premier cine stătea? Şi tot aşa, era o ordine oficială. Mai pleca câte unul. Ei, din cauza asta se decupau capetele şi se mutau de la unul la altul. Pe vremea aia nu era Photoshop. Îi mutau ca să fie în aceeaşi ordine potrivit rangului, mai aproape sau mai departe de Ceauşescu. De asta s-a făcut şi poza asta! Pur şi simplu a făcut-o cineva care a vrut să arate că a fost la acest eveniment.", a explicat jurnalistul Val Vâlcu.  

Potrivit unor surse politice citate de PSNews, fotografia ar fi fost realizată chiar de ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. 

*articolul reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel