De ce a întârziat ședința de Guvern- FOTO. Mihai Tudose-Carmen Dan, CONTRAZICERE MAJORĂ

Carmen Dan - Mihai Tudose
Carmen Dan - Mihai Tudose

Ședința de Guvern a întârziat astăzi cu 30 de minute. În tot acest timp, premierul era la o întâlnire cu o parte din miniștri. 

Premierul Mihai Tudose a avut o întâlnire cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Felix Stroe în timp ce ședința de Guvern a întârziat. 

Carmen Dan nu a fost la întâlnirea ”de taină”. Potrivit informațiilor Antena 3, ea ar fi vrut să-și dea demisia, dar nu ar fi fost lăsată de Liviu Dragnea. 

Iată și imaginea cu Carmen Dan care-l aștepta pe Mihai Tudose în sala de ședințe. 

(w670) Ședința

”Bună ziua, la mulți ani! E prima ședință de Guvern. Un an liniștit în mod cert nu va fi. Încep prin a face un anunț mult așteptat, răspunzând la cele 420 de întrebări despre situația din Poliția Română. Am avut cu dl Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul care a fost gata abia azi-dimineață. Am înțeles de pe surse că noua propunere și-a declinat intenția de a-și ocupa funcția. L-am rugat pe dl Despescu ca într-o săptămână să-mi prezinte măsurile pe care o să le ia în această săptămână pentru remedierea situației. Ceea ce totuși trebuie remarcat este că acel făptaș a fost prins în două zile. De ce nu s-au luat și alte măsuri sau unde au scârțâit lucrurile, are o săptămână dl Despescu să-mi prezinte concluzia”, a spus Mihai Tudose. 

Înainte de ședința de Guvern, când premierul Mihai Tudose era la întâlnirea menționată, MAI a precizat că propunerea lui Carmen Dan de înlocuire a lui Bogdan Despescu, și anume Cătălin Ioniță nu a refuzat funcția, ci a lăsat situația la decizia ministrul de Interne. Informația a venit de la MAI tocmai în contextul unor informații pe surse potrivit cărora Cătălin Ioniță ar fi refuzat să fie interimar șeful Poliției Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel