EXCLUSIV  Daniela Simulescu, astrolog DCNews: Până pe 6 mai 2019, așa va fi!

Urmează o perioadă în care vorbele vor fi aruncate fără a fi luate în vedere posibilele consecințe.

„Până pe 6 mai, cand Mercur va trece în Taur, vom avea tendința de a nu ține cont deloc de zicala "Graba strica treaba". Din contră. Tendința va fi una de repezeală, de a arunca vorbele fără a ne gândi în prealabil și de a acuza, fără a ne gândi la consecințe”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„De miercuri, Mercur se va apropia de Chiron, conjuncția la grad perfect având loc sâmbătă, 20 aprilie. Chiron are dublu statut, de planeta minoră sau cometă. Orbita sa este una excentrică, între Saturn (trecut) și Uranus (viitor). În primul rând, Mercur în conjuncție cu Chiron ne poate face să scoatem foarte ușor ochii celor care ne-au greșit, să le reprosăm cu mult aplomb toate nereușitele noastre, dar și lipsa lor de sprijin. Și nu oricum, ci pe o cale răutăcioasă și pe nepregătite”, a punctat astrologul.

„În al doilea rând”, continuă Daniela Simulescu, „acest aspect îi poate face pe cei mai temători, introvertiți să spună, în final, ceea ce îi doare. Vor dobândi energia necesară să scoată vorbele din ei fără a se mai gândi că le vor dăuna celorlalți. Acest aspect se va petrece în preajma Lunii Pline din Balanță din data de 19 aprilie", a spus astrologul DCNews. Analiza completă AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel