Dăncilă, răspuns la o întrebare despre Iohannis

Denisa Zamfir / 07 sep 2018 / 13:16
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, aflată la Topoloveni, a vorbit despre războiul care există între Guvern și Președintele României, Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă, proaspăt întoarsă din Spania, a mers în vizită la fabrica de magiun de la Topoloveni, loc în care a și răspuns unei întrebări cu privire la conflictul dintre Guvern și Președinte.  

„Nu pot spune că există un război preşedinte - Guvern. Noi a trebuit să adoptăm rectificarea bugetară, era un lucru de la sine înţeles, pentru că nu puteau oamenii să aştepte să mai treacă timpul şi ştim foarte bine că avem o serie de priorităţi şi toate acestea presupun şi o dublare a proiecţiei financiare", a spus Viorica Dăncilă.

Viorel Ștefan, propus ministru interimar al Cercetării și Inovării

Totodată, Premierul României a declarat la Topoloveni faptul că vicepremierul Viorel Ştefan a fost propus ministru interimar al Cercetării şi Inovării, a anunţat, vineri, 7 septembrie, premierul Viorica Dăncilă.

„Deja am propus pentru interimat la Cercetare pe domnul vicepremier Viorel Ştefan. Am trimis adresă către Cotroceni”, a declarat Dăncilă, care efectuează o vizită în judeţul Argeş.

Vezi și: Viorel Ștefan, în locul lui Nicolae Burnete. Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră