Dăncilă, înaltă trădare. Coita, apel la autorități: Este extrem de grav

Sociologul Alex Coita transmite un mesaj important în cotextul în care DIICOT nu a primit încă niciun răspuns de la SRI cu privire la "înalta trădare" de care este acuzat premierului Viorica Dăncilă.

A trecut mai bine de o lună de la solicitarea DIICOT făcută către Serviciul Român de Informații pentru a oferi date cu privire la un posibil act de înaltă trădare pe care Ludovic Orban l-a semnalat în legătură cu premierul Viorica Dăncilă după vizita ei în Israel. Conform Antena 3, nu există încă niciun răspuns, iar procurorul de caz este în vacanță. Sociologul Alex Coita face un apel către autorități. 

"Înseamnă că noi trăim într-o țară absolut disfuncțională"

"Eu aș face un apel la autorități și să ne spună cu onestitate dacă ei chiar iau în serios această plângere penală formulată de domnul Orban. Pentru că dacă ei iau în serios și există o posibilitate ca al treilea om în stat și al patrulea om în stat să fi vândut țara străinilor, în condițiile în care singurul procuror este în concediu și Serviciul Român de Informații așteaptă să trimită informațiile cheie, înseamnă că noi trăim într-o țară absolut disfuncțională în care autoritățile nu își fac treaba, ceea ce este extrem de grav", a declarat Alex Coita la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel