Dana Gârbovan, propusă din nou la Ministerul Justiţiei? Viorica Dăncilă: Să vedem dacă mai vrea. Dacă ar fi după mine, da!

Dana Garbovan
Dana Garbovan

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre refuzul lui Klaus Iohannis de a accepta numirea Danei Gârbovan la Ministerul Justiţiei şi a anunţat că, dacă ar depinde doar de ea, ar propune-o din nou, fără nicio ezitare. 

"Într-o ţară pe care preşedintele o vrea normală, am văzut cinci respingeri de miniştri. Asta nu pare normalitate. Despre ministere şi miniştri vom discuta acum în CExN. Legat de ministrul justiţiei, am fost bucuroasă când Dana Gârbovan a acceptat propunerea mea.

Am vrut un magistrat care cunoaşte modul de lucru, care se bucură de respectul celorlalţi. Am vrut o persoană independentă, pentru că nu trebuie doar să afirmăm că vrem independenţa justiţiei. Vom discuta mâine şi vom vedea care este decizia finală. Nu cred că o vom mai propune. Dacă ar fi după mine, da, aş propune-o cu toată deschiderea, dar nu cred că mai vrea dânsa. Nu cred că a primit cu foarte multă deschidere un răspuns care nu a venit şi cu o motivaţie", a declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel