Dan Petrescu, supărat că în playoff se înjumătăţesc punctele: Nu e bine pentru mine, dar nu avem ce să facem

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Dan Petrescu şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la înjumătăţirea punctelor în playoff. În ultima etapă a sezonului regulat, CFR Cluj a câştigat cu 4-0 meciul cu U Cluj. 

"Mai avem un meci în Cupă, zece în play-off, vom avea 62 de meciuri! Nu cred că am avut vreodată atât de multe. E prima dată când am avut și noi o săptămână sezonul ăsta ca să pregătim un meci și cred că s-a văzut, puteam să mai dăm 3-4 goluri. Vreau să-i felicit pe jucători, dar totul va fi în van dacă nu câștigăm meciurile din play-off.

Nu înțeleg înjumătățirea, intri în play-off, golaveraj 0-0, nu înțeleg de ce la Liga 2 se poate și în prima ligă nu! Nu uitați că U Cluj în ultima etapă putea să bată 5-0 pe Farul, nu 2-0! Au făcut un meci excelent cu Farul, dar astăzi am făcut noi un meci excelent. Am marcat cele mai multe goluri din campionat, cu un antrenor ca mine, defensiv, că se spune că mă interesează doar apărarea.

Și n-avem nici un golgheter, și iată că fără golgheter marchează toată echipa și suntem foarte bine. Sper să avem liniște, să n-avem accidentați. 8 jucători vor pleca la naționale, a venit pauza, asta nu e bine pentru mine dar nu avem ce să facem”, a spus Dan Petrescu.

Ciprian Deac: E cel mai frumos club la care am jucat

"Știu cât de mult contează pentru suporteri și cât și-au dorit să câștigăm la un asemenea scor. O să vedeți că în play-off va fi cu totul altceva. Fiecare echipă se va concentra mai mult. O să jucăm pe 3 puncte, nu pe un punct și jumătate. Orice victorie se va simți în clasament. Ne bucurăm că am câștigat, avem moral bun, așteptăm meciul cu Rapid. Va fi un meci greu, dar am încredere în această echipă. Știm să jucăm meciurile cu presiune și să reacționăm atunci când avem nevoie.

Ce poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îți place, să câștigi bani din ceea ce îți place. Pentru mine meseria de fotbalist e cea mai frumoasă din lume. Toți copiii din lume bat mingea și își doresc să ajungă fotbaliști. Eu și Camora jucăm cu o plăcere foarte mare. Într-adevăr, ne ridicăm mai greu dimineața din pat. Trebuie să muncești de două ori mai mult. Dar atât timp cât va fi nevoie de mine și de el, vom da totul. Înseamnă foarte mult pentru mine. E cel mai frumos club la care am jucat și la care joc”, a declarat Ciprian Deac, la Digi Sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel