Urmărește emisiunea live


Dan Petrescu revine la Chelsea!

Dan Petrescu a fost invitat să joace într-un meci pe Stanford Bridge, Chelsea împotriva celor de la Inter Forever. Partida va avea loc pe 18 mai. Actualul antrenor al CFR Cluj a jucat pentru echipa din Londra între 1995 şi 2000

Surpriză plăcută pentru Dan Petrescu. Fostul fundaş dreapta al naţionalei României a fost invitat la un meci de gală, pe 18 mai, Chelsea - Inter Forever. Este recunoscută simpatia fostului "tricolor", acum în vârstă de 50 ani, pentru fotbalul englez. El a declarat de nenumărate ori că şi-ar dori să ajungă antreneze în Premier League. Clubul vizat, fireşte, Chelsea Londra, unde cel supranumit Bursucul a fost printre cei mai iubiţi fotbalişti.

Performanțele lui Dan Petrescu

Dan Petrescu - acum antrenor al CFR Cluj - a jucat o finală de Liga Campionilor (Cupa Campionilor Europeni, cum se numea atunci) cu Steaua, în 1989. Cu Chelsea, echipă deţinută în prezent de miliardarul rus Roman Abramovich, Dan Petrescu a cucerit Cupa Cupelor, în 1998, după o finală câştigată de formaţia londoneză în faţa celor de la VfL Stuttgart, scor 1-0, gol italianul Gaianfranco Zola. Petrescu a mai câştigat cu Chelsea Londra Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei.

Ca o dovadă a dragostei ce o poartă clubului din capitala Marii Britanii, una dintre cele trei fete ale lui Dan Petrescu a fost botezată chiar Chelsea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel