Dan Petrescu, în suferință. I-au spus că este cancer

Dan Petrescu
Dan Petrescu

În perioada în care evolua la Chelsea, Dan Petrescu era prieten apropiat cu Gianluca Vialli! Iniţial, cei doi au fost colegi la celebra echipă din Londra, apoi relaţia lor s-a stricat puţin în perioada în care marele international italian a îmbrăţişat şi cariera de antrenor! Poate din acest motiv, românul a părăsit clubul şi a plecat la Bradford!

Pe de altă parte însă, după închierea carierei de fotbalist, "Bursucu" s-a apropiat din nou de italian, cu care a rămas în relaţii apropiate! Drept dovadă, acum, când a aflat prin ce chinuri a trecut Vialli în ultima perioadă, fără a spune cuiva ceva, a fost de-a dreptul şocat! (incredibil, ce a făcut fata lui Dan Petrescu la metrou. pozele când se săruta cu altă femeie au incediat internetul)

Dan Petrescu, afectat de ce se întâmplă

Fostul atacant al Squadrei Azzurra a povestit, recent, în cartea sa autobiografică tot calvarul prin care a trecut în ultimul an! Mai mult, într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera, fostul mare atacant italian a vorbit pentru prima dată despre probleme pe care le-a avut cu cancerul.

"Sunt foarte bine acum, corpul meu îşi recapătă forma. A trecut un an de atunci şi am revenit mai puternic, dar nu sunt sigur cum se va termina acest meci.

Aş fi evitat să las oamenii să afle despre această poveste, dar nu a fost posibil. Aşa că am considerat-o doar o etapă în viaţa mea, care a fost trăită cu mult curaj şi de la care am avut numai de învăţat. Am ştiut că va fi greu şi dificil să spun altora, în special familiei mele, pe care nimeni nu doreşte să o rănească. Sunt oamenii care mă iubesc, părinţii mei, fraţii mei, sora mea, soţia mea Cathryn, fetiţele noastre Olivia şi Sofia că am cancer", a dezvăluit Vialli.

Citostaticele au făcut ravagii

Gianluca Vialli, atacantul de geniu care a jucat 102 meciuri pentru Juventus şi 58 pentru Chelsea, a povestit ce ravagii au făcut şi citostaticele în corpul lui.

"Eram atât de slab încât purtam un pulover sub cămaşă când ieşeam în public, dar n-a observat nimeni nimic. Sper că povestea mea va fi folosită pentru a inspira oamenii aflaţi în momente dificile ale vieţii. Sper că această carte să rămână pe o noptieră, din care omul să se citească una sau două poveşti înainte de a adormi sau după ce se trezeşte ", a povestit Vialli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel