Dan Petrescu a izbucnit de nervi. „Este o rușine”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Antrenorul român a avut o reacție nervoasă la finalul meciului.

Jeonbuk a cedat cu scorul de 1-3 în fața celor de la Daegu, pe teren propriu, într-un meci din etapa cu numărul 32 din Coreea de Sud.

În urma acestui rezultat, Jeonbuk a ajuns pe locul 6 în clasament și are 46 de puncte acumulate. De cealaltă parte, Daegu se situează pe poziția cu numărul 4 și are 48 de puncte.

Dan Petrescu a răbufnit, după golul primit în secunda 15

Jeonbuk a pierdut un nou meci pe teren propriu, iar Dan Petrescu a avut o reacție nervoasă la finalul partidei. Antrenorul român a evidențiat golul primit de elevii săi după doar 15 secunde de joc și a recunoscut că simte presiune pe banca sud-coreenilor, după rezultatele înregistrate în ultima perioadă.

"Golul a venit în primele 15 secunde, iar rezultatul este dezamăgitor. A fost greu să trecem prin apărarea lui Daegu în repriza secundă. Am creat cât mai multe ocazii, dar am primit trei goluri. Este o rușine.

Uneori fotbalul nu merge așa cum îți dorești. Am avut și multe accidentări. Simt presiune pentru următorul meci, dar trebuie să câștigăm”, a spus Dan Petrescu, după meci.

Eșec clar pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Jeonbuk a început cum nu se putea mai rău meciul, iar Daegu a deschis scorul repede, în minutul 1, prin Go Jae-Hyeon. După alte 6 minute, oaspeții și-au dublat avantajul, asta după ce Lucas Barcelos a punctat și el.

Replica formației conduse de Dan Petrescu a venit din partea lui Nana Boateng, fostul jucător al CFR-ului, care a înscris în minutul 26.

Scorul final a fost stabilit de același Go Jae-Hyon, care a reușit dubla în minutul 60, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel