Dan Nica ar putea reveni la Ministerul Comunicațiilor

nica
nica

 Dan Nica ar putea reveni la  Ministerul Comunicaţiilor dacă Guvernul Ponta va fi validat de către Parlament în data de 7 mai. Dan Nica a mai fost la conducerea acestui minister în Guvernul Adrian Năstase, între 2000-2004, iar în 2009, pentru o scurtă perioadă de timp, Dan Nica a fost la conducerea Ministerului de Interne.

Numele lui Dan Nica  apare în dosarul de corupţie de la Poşta Română, în care foştii miniştri Tudor Chiuariu (Justiţie) şi Zsolt Nagy (Comunicaţii) au fost deja trimişi în judecată. Nica şi fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian au fost cercetaţi pentru abuz în serviciu, în cazul înstrăinării unui teren al Poştei Române.

 Dan Nica deţine, împreună cu tatăl său, Vasile Nica, şi cu un apropiat pe nume Adrian Clement, firma de vinuri Viticom din Panciu, judeţul Vrancea. Firma a primit de la Ministerul Agriculturii suma de 944.000 lei pentru reconversie plantaţie viţă de vie şi o subvenţie de 153.000 lei.

 Nica a pierdut mandatul de la Interne după ce a declarat, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2009 că "autocarele sunt pregătite", referindu-se la fraudarea alegerilor de către PDL. Din funcţia de ministru de Interne, Nica era responsabil cu buna organizare a alegerilor, acuzându-se astfel singur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel