EXCLUSIV  Daea, cel mai bun ministru din Guvernul Tudose. Răspunsul lui Cârstoiu, protestatar-VIDEO

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing, în cadrul unui interviu acordat DC News, a fost întrebat cine este cel mai bun ministru din Guvernul Tudose.

"Am auzit că agricultura merge foarte bine. Domnul Petre Daea, prin simpla lui prezență, a fost întotdeauna un factor foarte plăcut pentru că ne ține în priză și amuzați de multe ori. Vorbind serios, și domnul Fifor, prin cumpărarea rachetelor Patriot, a făcut ce a trebuit să facă", a zis Tudor Cârstoiu.

Amintim că DC News a lansat un sondaj prin care și-a întrebat cititorii ce părere au despre Petre Daea, ministrul Agriculturii.

Cifrele au arătat că oamenii sunt mulțumiți de acest ministru. Așadar la întrebarea "Ce părere aveți despre Petre Daea, ministrul Agriculturii?", cititorii DC News au răspuns astfel:

Părere bună 62,82% (7846)

Părere proastă 37,18% (4643). Numărul total al respondenților a fost 12.489. Rezultatele arată că decizia lui Mihai Tudose de a-l păstra în Guvern a fost bună, oamenii fiind mulțumiți de măsurile care au fost luate în domeniul agriculturii.

[citeste si]

Petre Daea a ieșit în evidență nu doar prin activitatea sa din domeniul arondat și prin declarațiile sale. Ministrul a revenit recent la obsesia lui constantă, oaia, și rolul acestui animal în societatea românească.

Răspunsul integral îl găsiți aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel