Cum speli vasele fără detergent. Ai patru variante

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Dacă ți s-a terminat detergentul pentru vase sau pur și simplu vrei să renunți la produsele chimice din comerț, poți folosi o metodă naturală de a curăța vesela. Iată patru soluții naturale.

BICARBONAT

O metodă simplă şi eficienţa este să foloseşti bicarbonat de sodiu şi să îl presari direct pe farfuria murdară. După aceea, foloseşte un burete pentru a freca farfuria şi ai să vezi că aceasta se va curăţa în totalitate. Pune vasele apoi în apă clocotită pentru 5-10 minute, potrivit cumsa.ro.

SARE

Sarea este eficientă și ea. Pune două linguri de sare, zeama de la o lămâie şi o cană de apă fierbinte într-un vas. Aşteaptă până ce sarea se va dizolva, iar apoi pune un pic în farfuria sau tigaia pe care vrei s-o cureţi. După aceea, freacă folosind un burete, pentru a îndepărta toate resturile de mâncare.

CENUȘĂ

Cenuşa este unul dintre cele mai vechi produse de curăţare naturale. Nu îţi recomandăm să o atingi cu mâinile goale, aşa că foloseşte o pereche de mănuşi de cauciuc. La final, clăteşte foarte bine farfuriile sau tigăile.

OȚET

Şi oţetul este eficient. Se face o soluţie din două linguri de oţet şi o cană de apă caldă. Pune totul într-un recipient de plastic cu pulverizator. Pulverizează soluţia pe vasele murdare, iar apoi freacă vasele cu un burete.

Vezi și: Cum speli hainele fără detergent. Ce să pui în mașina de spălat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel