Cum speli vasele fără detergent. Ai patru variante

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Dacă ți s-a terminat detergentul pentru vase sau pur și simplu vrei să renunți la produsele chimice din comerț, poți folosi o metodă naturală de a curăța vesela. Iată patru soluții naturale.

BICARBONAT

O metodă simplă şi eficienţa este să foloseşti bicarbonat de sodiu şi să îl presari direct pe farfuria murdară. După aceea, foloseşte un burete pentru a freca farfuria şi ai să vezi că aceasta se va curăţa în totalitate. Pune vasele apoi în apă clocotită pentru 5-10 minute, potrivit cumsa.ro.

SARE

Sarea este eficientă și ea. Pune două linguri de sare, zeama de la o lămâie şi o cană de apă fierbinte într-un vas. Aşteaptă până ce sarea se va dizolva, iar apoi pune un pic în farfuria sau tigaia pe care vrei s-o cureţi. După aceea, freacă folosind un burete, pentru a îndepărta toate resturile de mâncare.

CENUȘĂ

Cenuşa este unul dintre cele mai vechi produse de curăţare naturale. Nu îţi recomandăm să o atingi cu mâinile goale, aşa că foloseşte o pereche de mănuşi de cauciuc. La final, clăteşte foarte bine farfuriile sau tigăile.

OȚET

Şi oţetul este eficient. Se face o soluţie din două linguri de oţet şi o cană de apă caldă. Pune totul într-un recipient de plastic cu pulverizator. Pulverizează soluţia pe vasele murdare, iar apoi freacă vasele cu un burete.

Vezi și: Cum speli hainele fără detergent. Ce să pui în mașina de spălat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel