Cum scoți petele de ulei de pe haine. Cele mai eficiente trucuri. Ține fixativul aproape!

Cum scoți petele de ulei de pe haine. Cele mai eficiente trucuri. Ține fixativul aproape!. Ți-ai pătat bluza sau perechea preferată de blugi cu ulei? Nu dispera! Există câteva trucuri care te pot ajuta să scoți petele nedorite.

Cum scoți petele de ulei de pe haine. Presară o cantitate generoasă de sare pe pată. Dacă ești acasă, presară petele de ulei cu bicarbonat de sodiu, dacă ai la îndemână.

Cum scoți petele de ulei de pe haine. De asemenea, poți să folosești detergent de vase înainte de a spăla hainele la mașină, scrie libertatea.ro. Freacă bine cu un burete zonele pătate pe față și pe dos. Clătește apoi cu apă caldă și verifică dacă petele de ulei au dispărut. La final, spală haina cu detergentul de rufe obișnuit.

Cum scoți petele de ulei de pe haine. De asemenea, pentru a scăpa de petele de ulei poți folosi fixativ pentru păr. Pulverizează-l pe pete astfel încât să se înmoaie bine. După 30 de minute, spală haina respectivă cu apă caldă și detergent.

Cum scoți petele de ulei de pe haine. Și apa oxigenată te poate ajuta. Trebuie să torni puțină apă oxigenată pe pete și apoi să speli hainele cu detergent. Această soluție se aplică numai pentru textilele albe.

Vezi și: De ce să ții carnea cinci secunde deasupra tigăii, înainte de-a o prăji. Secretul bucătarilor profesioniști

Cum faci eugenii de casă. Rețeta cu "gust de altădată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel