Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Trucurile care-ți salvează hainele

Ema Apostu / 25 iun 2019 / 12:45 Salveaza PDF Comentarii

Știi cum poți scăpa de petele lăsate de deodorant? Foarte simplu. Cu aceste trucuri care-ți salvează hainele.

Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Sare ajută la îndepărtarea petelor vechi. Umeziţi partea de material care este pătată şi împrăştiaţi sarea pe deasupra. Lăsaţi-o să acţioneze timp de 8-12 ore. Apoi umeziţi din nou şi adăugaţi din nou sare. Frecaţi uşor, iar apoi spălaţi articolul vestimentar la maşină.

Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Aplicaţi oţet pe pete şi lăsaţi să acţioneze peste noapte. Dimineaţa, spălaţi hainele ca de obicei, scrie adevarul.ro. Evitaţi aplicarea oţetului pe haine albe deoarece pot deveni gălbui.

Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Trucurile care-ți salvează hainele

 

Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Stoarceţi câteva picături de suc de lămâine chiar pe pete. Lăsaţi să acţioneze timp de 5-10 minute, apoi spălaţi în apă călduţă.

Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Puneţi lichid de spălat vase pe pată, frecaţi uşor şi lăsaţi-l să acţioneze timp de 30 de minute. Apoi clătiţi hainele.

Cum scapi de petele lăsate de deodorant. Pentru a elimina pata, puneţi câteva picături de vodcă pe ea şi aşteptaţi câteva minute. Efectul va fi aproape imediat. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27