Cum poți păstra piureul câteva luni. Trucul genial pe care-l vei folosi mereu

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă ai pregătit prea mult piure și ți-a rămas, nu-l arunca. Îl poți păstra luni bune. Iată cum.

Pune câte o porţie de piure în pungi care se închid ermetic, având grijă să scoţi tot aerul. Pune pungile unele peste altele într-o cutie încăpătoare și bagă-le la congelator. Scoate câte o pungă de piure de fiecare dată când ai nevoie.

Lasă-l să se dezgheţe în frigider, în punga în care a fost congelat, înainte de a-l pune la încălzit. Pentru ca piureul să-șo păstreze textura şi consistenţa, în momentul în care-l încălzeşti adaugă-i unt şi smântâna pentru gătit în loc de lapte, potrivit retete.acasa.ro.

Vezi și: Ce faci cu cartofii prăjiți care ți-au rămas. Cum îi poți "refolosi"

De ce să opărești costițele de porc înainte de a le pune pe grătar. Rezultat fabulos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel