Cum poți păstra piureul câteva luni. Trucul genial pe care-l vei folosi mereu

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Dacă ai pregătit prea mult piure și ți-a rămas, nu-l arunca. Îl poți păstra luni bune. Iată cum.

Pune câte o porţie de piure în pungi care se închid ermetic, având grijă să scoţi tot aerul. Pune pungile unele peste altele într-o cutie încăpătoare și bagă-le la congelator. Scoate câte o pungă de piure de fiecare dată când ai nevoie.

Lasă-l să se dezgheţe în frigider, în punga în care a fost congelat, înainte de a-l pune la încălzit. Pentru ca piureul să-șo păstreze textura şi consistenţa, în momentul în care-l încălzeşti adaugă-i unt şi smântâna pentru gătit în loc de lapte, potrivit retete.acasa.ro.

Vezi și: Ce faci cu cartofii prăjiți care ți-au rămas. Cum îi poți "refolosi"

De ce să opărești costițele de porc înainte de a le pune pe grătar. Rezultat fabulos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel