Cum păstrezi CORECT brânza, fără să se usuce. Trucul simplu și util

Există un truc simplu și eficient care te ajută să păstrezi cât mai mult timp brânza fără să se usuce. 

Cel mai bun loc din frigider pentru a depozita brânza este sertarul pentru legume, acolo umiditatea este mai crescută. Nu o depozitaţi pe rafturile de sus ale frigiderului! Acolo sunt cele mai scăzute temperaturi. 

Pentru că brânza să nu se usuce, după ce tăiem o bucată din ea, vom unge partea secţionată cu puţin unt. Când mai vrem să tăiem o felie, îndepărtăm stratul de unt, tăiem felia şi repetăm procedura, potrivit gustos.ro.

În congelator se depozitează brânzeturile grase sau de burduf, împachetate în hârtie cerată şi apoi în pungi de plastic.

Vezi și: Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel