Cum faci cea mai bună cafea cu lapte. Ingredientul secret al specialiștilor. Nu te-ai fi gândit

Cum faci cea mai bună cafea cu lapte. Ingredientul secret. Cafeau cu lapte este un deliciu, pe care îți dorești să-l savurezi în tihnă, tu cu gândurile tale. Însă, pentru a te putea bucura de o licoare cu adevărat specială, trebuie să știi că există un ingredient secret pe care este musai să-l adaugi în băutura ta preferată pentru o experiență încântătoare.

Ingrediente pentru cafeaua cu lapte

250 ml lapte
1 banană foarte coaptă (ingredientul surpriză)
1 lingură de sirop de zahăr sau miere organică
cuburi de gheață
250 ml cafea preparată la rece

Cum faci cea mai bună cafea cu lapte

Cum faci cea mai bună cafea cu lapte. Ingredientul secret. Mai întâi, trebuie să faci cafeaua preparată la rece, cu o zi înainte de a încerca rețeta specială de cafea cu lapte.  Pune într-un borcan 100 g de cafea proaspăt măcinată.

Cum faci cea mai bună cafea cu lapte. Ingredientul secret. Toarnă peste cafea 800 ml de apă, amestecă ușor în compoziție și lasă cafeaua să se facă timp de 18-24 de ore, lăsând-o în frigider sau la temperatura camerei.

Cum faci cea mai bună cafea cu lapte. Ingredientul secret. Strecoară cafeaua printr-un tifon, pentru a extrage doar zeama, fără reziduuri solide.  Amestecă laptele, banana și siropul de zahăr într-un blender, până obții o compoziție foarte fină și omogenă, circa 1 minut, scrie divahair.ro.

Cum faci cea mai bună cafea cu lapte. Ingredientul secret. Pune gheață în două pahare mari, apoi împarte cafeaua rece între cele două pahare și toarnă laptele cu banană peste aceasta, fără a amesteca. Această rețetă de cafea cu lapte este atât de bună, încât nu te vei mai îndura să revii la cafeaua clasică prea curând!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel