Criză PSD - Tudose. Mihai Fifor, despre afirmațiile premierului

mihai fifor
mihai fifor

Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul Apărării, susţine că nu se pune problema cine pierde şi cine câştigă între preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Mihai Tudose.

"Nu cred că e o problemă cine câştigă sau cine pierde, pentru că nu aşa se pun lucrurile. Este o discuţie în interiorul partidului nostru, o discuţie care se va închide în CEx-ul de joi, despre asta este vorba. În Comitetul Executiv se vor discuta toate aceste probleme şi acolo se va lua o decizie", a afirmat Mihai Fifor, marţi seara, la Antena 3. 

El a subliniat că liderul PSD Liviu Dragnea nu a spus niciun moment că doreşte un alt prim-ministru la guvernare: "Cred că este important pentru noi ca joi la CExN să se pună de acord colegii vizavi de ce au de stabilit şi să continuăm să guvernăm, pentru că acesta este cel mai important lucru. Aţi văzut, preşedintele Dragnea n-a spus niciun moment că îşi doreşte un guvern condus de alt premier. Eu cred că este cale de înţelegere foarte bună". 

Modul firesc

Referitor la faptul că Liviu Dragnea nu a comentat în niciun fel declaraţiile premierului Tudose potrivit cărora ia în calcul să-şi dea demisia, Fifor a apreciat că acesta este "modul firesc" de a aborda lucrurile şi a amintit că sunt chestiuni mult mai importante de discutat pe agenda guvernamentală şi pe agenda României în momentul de faţă. 

Pe de altă parte, întrebat ce s-ar întâmpla în ipoteza în care Comitetul Executiv al PSD ar decide ca Tudose să nu mai fie premier, ministrul Apărării a admis faptul că instabilitatea politică reprezintă o problemă în discuţiile cu partenerii străini. Totodată, în ceea ce-l priveşte, Fifor a spus că el, personal, nu a venit "cu portofoliul de acasă". 

"Mihai Fifor nu a venit cu portofoliul de acasă şi să ştiţi că întotdeauna... Asta este o problemă, într-adevăr, instabilitatea reprezintă o problemă şi toţi partenerii noştri străini la asta se referă la prima întâlnire pe care o au... Sunt absolut convins că joi lucrurile vor intra în făgaşul normal şi în CExN se vor aşeza", a afirmat ministrul Fifor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel