Oancea, SEMNAL de alarmă. Când vine VALUL TREI în România, din cauza noii TULPINI: Efecte DEVASTATOARE

Medicul Cristian Oancea a vorbit despre valul trei de COVID-19, în România. 

Medicul Cristian Oancea, directorul medical al Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, susține că acest al treilea val ar urma să vină în contextul în care o nouă tulpină face ca noul coronavirus să fie mult mai contagios și  "va veni și peste noi în perioada februarie-martie". În plus, a avertizat că problema vaccinării devine esențială în această situație.

"Avem o comunitate destul de numeroasă în Marea Britanie. Această nouă tulpină are o rată de transmisie mult mai accelerată, cu aproximativ 70% în rândul populației intracomunitare. Această nouă tulpină sau noi tulpini, o să ne ducă la un posibil val trei, în perioada următoare. Trebuie să abordăm problema vaccinării cu maximă seriozitate și să avem în sursele medicale și să nu ne mai uităm după știrile false.

Suntem pe un platou descendent. Încet, încet presiunea pe sistemul sanitar s-a mai redus, cu excepția secțiilor de ATI. Dar în Marea Britanie au fost peste 50.000 de noi infectări. Sunt câteva țări care deja au intrat în Lockdown. Este o chestiune de timp până când și noi ne vom confrunta cu aceste tulpini. Vaccinarea reprezintă singura soluție ca să atenuăm acest șoc. Dacă vom continua să mergem în derâdere șși să ne imunizăm prin boală, uitați ce efecte devastatore poate să ajungă", a declarat Cristian Oancea, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel