Cozmin Gușă: Klaus Iohannis l-a acceptat pe Liviu Dragnea ca premier

Consultantul politic Cozmin Gușă face afirmații-cheie după ce președintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea PSD pentru funcția de premier. 

”Este un moment important și este bine să-l comentăm. O să spun un lucru pe care e bine să-l repetăm. În această seară, Klaus Iohannis l-a acceptat pe Liviu Dragnea ca premier al României. Pentru că Sorin Grideanu și Mihai Tudose aveau, totuși, un joc de independență limitată. Dăncilă nu va avea. Va fi interpusul lui Dragnea”, a opinat Cozmin Gușă în direct la Realitatea TV.

Mesajul președintelui

Președintele Klaus Iohannis a acceptat ca Viorica Dăncilă să fie noul premier al României, afirmând: 

”Decizia trebuie să fie conformă cu Constituția și cu deciziile CCR în materie de desemnare. Aici, argumentul cel mai puternic este aritmetica parlamentară. Îmi este foarte clar: PSD dispune de o majoritate. Cântărind toate argumentele, ținând cont de situația concretă din Parlament, am decis să dau PSD-ului încă o șansă și să desemnez persoana propusă de PSD, pe doamna Dăncilă.

[citeste si]

Acum, PSD-ul trebuie să performeze, românii au mari așteptări și eu am mari așteptări. PSD-ul a promis și-n campania electorală, și după, lucruri importante, PSD-ul a promit salarii, pensii, școli, manuale, spitale, infrastructură, dar, până acum, prea puțin s-a realizat. Acum, PSD-ul trebuie să dovedească că ce a promis face. Avem, la un an de la alegerile parlamentare, câștigate de PSD, două Guverne PSD eșuate. Acum, primesc șansa de a dovedi că știu ce vor și cum se face.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel