Controale ANAF, Realitatea TV. Teodorovici, intervenție în direct: Nu există!

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, a declarat, luni, că el nu dispune controale la firmele care dețin instituții de presă.

Realitatea Tv a anunțat, pe surse, că acest lucru urmează a se întâmpla în următoarea perioadă, atât la ei cât și la Digi. Teodorovici a mai afirmat că așa ceva nu se va întâmpla în timpul guvernării PSD-ALDE.

”Nu știu de unde aveți dvs. aceste surse. Vă rog frumos! Verificați înainte.” a intervenit telefonic la Realitatea Tv ministrul finanțelor. ”Nu există niciun ordin dat de ministrul de Finanțe în acest sens. Ministrul de Finanțe nu dă ordine pentru astfel de verificări. Pentru astfel de răspunsuri întrebați-l pe președintele ANAF-ului. Dar nu este niciun fel de comandă politică sau vreun război politic între Guvern și mass-media. Nu a fost și nici nu o să fie atâta timp cât este o guvernare PSD-ALDE”, a precizat Eugen Teodorovici.

Răspunsul ministrului vine în contextul în care au apărut informații că s-au început controale asupra acționarilor firmelor care dețin doar anumite instituții mass media.

Vezi și: Iohannis, buget. Teodorovici: Venim cu șampania de acasă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel