Constantin Toma (PSD), declarații DISTRUGĂTOARE. "Cum își permite după ce a făcut?"

Constantin Toma, primarul ales al buzoienilor, i-a răspuns directorului Companiei de Apă, Ionel Tescaru, după ce acesta l-a amenințat cu DNA-ul.

"Să mergem împreună la DNA. Eu vreau să mă autodenunț că îmi doresc să redau Compania de Apă buzoienilor, scoțind-o din proprietatea familiei Tescaru. De asemenea, vreay să-i scad salariul domnului Tescaru la nivelul salariului pe care îl primește primarul municipiului. Iar dumneavoastră, domnule Tescaru, să mergeți la DNA și să vă autodenunțați că ați cumpărat Hotelul Crâng la un preț cu cel puțin 800.000 de euro mai mare față de prima opțiune pe care ați avut-o. Compania de Apă este a buzoienilor. Dacă domnul Tescaru nu știe treaba asta, trebuie să se gândească foarte serios la acest lucru. Nu este proprietatea familiei Tescaru și a unui grup de acolo, este proprietarea buzoienilor. Cum își permite un director, cu un mandat prelungit pe sub mână, să amenințe primarul ales de buzoieni?

Nu voi accepta ca legislativul unui oraș să devină sclavul lui Tescaru. Asta vrea Tescaru: să subjuge autoritățile orașului pentru propriile interese. Salariul său înseamnă vreo 400 și ceva de milioane de lei pe lună, adică 20.000 de amărâți de buzoieni îi plătesc salariul acestui individ. Ionel Tescaru a confiscat Compania de Apă, companie care este a buzoienilor. Buzoienii nu au aflat că această companie este deja furată printr-o scamatorie", a spus Constantin Toma.

"Niciun moment nu voi pune în pericol derularea fondurilor europene, dar nu voi accepta ca gestionarea acestora să se facă de Tescaru SA și acoliții lui cu salarii de sute de milioane care au pus mâna pe monopolul apei potabile în Buzău. Dumnealui stă pe rețele, pe pompe, pe terenuri ale buzoienilor; toate astea nu sunt ale familiei Tescaru", a mai zis primarul.

Consiliul Local Municipal a votat vineri cu o majoritate covârșitoare (doar trei abțineri) solicitarea de demisie a directorului Companiei de Apă Buzau, Ionel Tescaru. Acest lucru arată că toate partidele reprezentate în CLM sprijină demersurile pe care Constantin Toma le-a inițiat pentru intrarea în legalitate și normalitate în municipiul Buzău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel