Constantin Toma (PSD), culisele unei decizii bombă. Oamenii vor să iasă în stradă

Constantin Toma, primarul ales al buzoienilor, a făcut declarații bombă despre Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă Buzău.

"Ionel Tescaru și Constantin Boșcodeală, printr-o șmecherie, au reușit să modifice statutul ADI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) astfel încât nu mai poate fi ales Consiliul de Administrație decât de pe lista propusă de acest ADI. În Consiliul de Administrație din 31.05.2016, domnul Tescaru și-a prelungit mandatul cu încă patru ani. Domnul Tescaru trebuia să-și facă prelungirea mandatului în august. A fost prevăzător. După ce a aflat cine va ieși primar, adică eu, s-a dus la Registrul Comerțului și a înregistrat aceste modificări care îl fac stăpân pe Compania de Apă. A mizat foarte mult pe angajatul dumnealui, Constantin Ionescu, care a candidat la primărie și a scos un scor senzațional", a zis Constantin Toma la TV Buzău.

"Nu vreau să preiau conducerea Companiei de Apă. Pot să fac o listă cu persoane care pot conduce bine această companie", a mai zis edilul.

"Această problemă a devenit una politică. Dacă un singur primar, din cei 31, care sunt în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, votează împotrivă, domnul Tescaru rămâne pe viață la Compania de Apă. Deciziile se iau cu 100%. De-asta am spus că problema s-a mutat la nivel de PSD. (...) Mulți buzoieni mi-au spus că vor ieși în stradă, dacă le cer, din cauza scandalului de la Compania de Apă", a adăugat Constantin Toma.

[citeste si]

Declarațiile integrale în audio:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel