COVID-19. Combinezoane prinse cu scotch. Asistentă: Suntem amenințați. Nu avem voie să spunem nimic

Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

O asistentă de pe ambulanță, din Câmpulung Moldovenesc, a povestit cum cadrele medicale sunt trimise la pacienții cu coronavirus în combinezoane prinse cu scotch.

Materialele sanitare pe care le au la dispoziție sunt mult prea mici. Cei de la Serviciul de Ambulanță s-au plâns de faptul că trebuie să folosească banda adezivă pentru a acoperi rupturile costumelor, scrie Antena 3.

"Motivul e că echipamentele sunt toate venite pe o măsură. Noi nu suntem toți la fel, unul e mai gras, altul mai slab. Ați văzut ce s-a petrecut. E tura care s-a dus aseară la un caz COVID-19 confirmat. Nu e primul caz. Problema e de mult timp. Noi nu am fost testați să vedem dacă avem sau nu virusul. Am avut colegi simptomatici care au fost forțați să vină la muncă. Noi nu știm dacă suntem purtători sau nu. Nimeni nu a venit să ne întrebe, de când a început pandemia, să vadă dacă avem ceva. Noi suntem amenințați. Nu avem voie să spunem nimic, suntem amenințați cu procuratură, dosare penale", a declarat asistenta pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel