ȘCOLI ÎNCHISE VINERI 2 MARTIE. În București și nouă județe se suspendă cursurile

Sanie
Sanie

Cursurile şcolare vor fi suspendate integral vineri în judeţele Argeş, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Teleorman şi în municipiul Bucureşti.

"În acelaşi timp, vineri, 2 martie, activitatea instructiv-educativă se va desfăşura parţial în judeţele Giurgiu (toate unităţile de învăţământ sunt închise, cu excepţia a cinci grădiniţe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic 'Victor Ungureanu' din Câmpia Turzii are centrala termică defectă), Tulcea (14 unităţi de învăţământ sunt închise) şi Braşov (la Colegiul Naţional 'Vasile Racoviţă' din Braşov nu se desfăşoară cursuri din cauza unor probleme la sistemul de alimentare cu gaze)", se precizează într-un comunicat al MEN.

Orele vor fi recuperate

Informaţiile au fost comunicate joi de inspectoratele şcolare judeţene/IŞMB, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă. 

"Reamintim că în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti", mai arată MEN. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel