CFR Călători: Trenuri anulate miercuri, 28 februarie

Frig
Frig

CFR Călători a anulat miercuri, până la ora 10:10, un număr de 120 de trenuri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, conform datelor publicate pe pagina de Facebook a companiei.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul din gări, la telefoanele 0219521 - INFO CFR (trafic intern) sau 021.319.0358, la Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti, dar şi pe aplicaţia Info Tren în circulaţie (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren). Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Avertizare a Administraţiei Naţionale de Meteorologie

Potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, şapte judele din sudul ţării se află miercuri de la ora 6:00, până miercuri seara, la ora 20:00, sub Cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol. Judeţele avertizate de meteorologi sunt: Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa şi Tulcea. De asemenea, Capitala şi 12 judeţe au intrat de marţi noapte, de la ora 23:00, sub Cod galben de ninsori însemnate şi viscol, avertizarea emisă de meteorologi fiind valabilă până miercuri, la ora 23:00.

[citeste si]

Judeţele afectate de vreme rea sunt: Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Argeş, Prahova, Buzău, Bacău, Vrancea, Vaslui, Galaţi, dar şi municipiul Bucureşti. La sfârşitul săptămânii trecute, Administraţia Naţională de Meteorologie a avertizat că un val de frig va cuprinde treptat toată ţara, începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, iar Capitala şi 27 de judeţe din Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea se vor afla sub Cod portocaliu de ger, în timp ce 13 judeţe vor fi sub Cod galben. Valul de frig este valabil pentru perioada 25 februarie, ora 3:00 - 1 martie, ora 10:00, şi va fi în intensificare, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10 - 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel