Cîţu se laudă, din nou! ANUNȚĂ când va fi LANSAT site-ul IMM INVEST

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat când se va lansa site-ul IMM INVEST.

'Ciolacu vrea România în criză! Am fost informat de instituţiile abilitate că noua formă a site-ul ui IMM INVEST, pe care înţeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata săptămâna viitoare. Având în vedere că, timp de o lună de zile, toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public şi respinse în parlament de PSD şi am promis tuturor transparenţă şi profesionalism, am luat următoarea decizie:

începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl iniţiez şi care este aprobat de guvern, iar după aceea este contestat şi anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunţ pe care orice persoană care accesează programul respectiv să-l citească.(...)

Că să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare şi se va deschide cu anunţul din cartolina ataşată: 'IMM INVEST produs dezvoltat de MFP. Ciolacu şi PSD se opun acestui produs şi l-au atacat prin moţiune'. Am fost informat de specialişti că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puţin 4 milioane de oameni în prima oră', a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu, acuze DURE la adresa lui Florin Cîțu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat joi că partidul intenţionează să depună o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, precizând, însă, că pe perioada stării de urgenţă nu se pune problema depunerii unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Orban.

'Am constatat că după 7 zile de la atacul marţienilor asupra site-ului domnului Cîţu tot nu s-a rezolvat problema, sunt 7 zile de când administratorii IMM-urilor nu pot aibă acces la fondurile guvernamentale, fonduri europene, dintr-o neputinţă a unui ministru, mai nou şi mincinos.

Vă reamintesc, suntem la o lună şi o săptămână de la declanşarea stării de urgenţă şi niciun IMM nu poate să acceseze niciun fel de împrumut. Nu le rămâne altceva de făcut decât să concedieze oameni, pentru că nu-şi pot face un plan de afaceri deoarece Guvernul României nu are capacitatea de a face un singur site funcţional', a afirmat Ciolacu, la Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel