Cîţu, răspuns pentru DCNews despre creșterea pensiilor: A MERITAT!

Florin Cîțu . Foto: Facebook
Florin Cîțu . Foto: Facebook

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a explicat de ce Guvernul Orban nu a respectat legea pensiilor, conform căreia acestea ar fi trebuit să crească cu 40 la sută de la 1 septembrie. 

Iată cum a sunat întrebarea completă de la DC NEWS. "Dacă nu sunt posibilităţi financiare pentru mărirea cu 40 la sută a pensiilor, de ce nu a fost schimbată legea pensiilor sau de ce nu s-a cerut un vot de încredere în Parlament pentru Guvern?". 

"Este o decizie a Guvernului. Decizia a fost de a majora pensiile, într-un moment dificil, cu cea mai mare sumă pe care putem să ne-o permitem. Dar a fost şi cea mai mare sumă pe care am văzut-o în ultima perioadă. Nu am văzut să mai crească atât. Eu zic că este o decizie foarte bună pe care a luat-o Guvernul, este un efort care a meritat. Ştim foarte bine cât de greu este pentru o mare parte dintre români", a declarat Florin Cîţu. 

Ministrul Finanţelor nu a răspuns în întregime întrebării de la DC NEWS. Pentru că legea pensiilor nu a fost respectată, dar nici modificată, noi l-am întrebat pe ministrul Cîţu de ce Guvernul PNL nu a cerut un vot de încredere în Parlament. Răspunsul nu a venit, însă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel