Urmărește emisiunea live


Cîțu, despre câțiva miniștri: Au rămas în urmă!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre unii miniștri din guvernul său care nu au performat.

„Aveți deja o imagine? Sunt miniștri care considerați că nu țin pasul cu ritmul de reformă pe care l-ați imprimat guvernului?”, a fost întrebat Florin Cîțu la televiziunea publică, marți seara.

„Da”, a răspuns Florin Cîțu. „Sunt miniștri care au o performanță foarte bună și sunt miniștri care au rămas în urmă. Nu spun eu asta, uitați-vă și în sondaje de opinie și peste tot. Se vede clar că unii miniștri au o performanță foarte bună, comunică, vorbesc cu oamenii, vin cu măsuri chiar dacă sunt controversate câteodată”.

Ce se întâmplă cu miniștrii care nu s-au ridicat la așteptările premierului

„Mergeți mai departe cu aceștia care nu se ridică la înălțimea funcției?”, a mai întrebat moderatorul emisiunii de la TVR 1. „O să vedem atunci când trag linie, dar eu să știți că îi avertizez pe miniștrii în timp dacă am discuții cu ei și spun că aici trebuie să meargă lucrurile în direcția respectivă, aici am promis că facem asta și nu am făcut. Am aceste discuții cu miniștrii”, a răspuns premierul.

La întrebarea „Vă doriți o remaniere în termen scurt?”, Florin Cîțu a răspuns: „Eu nu-mi doresc o remaniere, v-am spus, aceste lucruri se întâmplă doar dacă văd că acea decizie va duce la un guvern mai puternic, un guvern care va implementa măsurile mai repede”.

Cîțu, după incendiul de la spitalul din Iași: Am evitat o tragedie

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți seară, tot la emisiunea 'Tema Zilei' de la TVR1, referitor la incendiul de la Spitalul pentru Copii Sfânta Maria din Iași că „am evitat o tragedie. Nu avem victime, în primul rând”.

„Incendiul a avut loc într-o zonă a spitalului care urma să fie reabilitată, în toamnă. Au fost evacuate persoane doar preventiv. Fumul nu a ajuns la nicio persoană, dar avem evacuați 12 copii, 12 cadre medicale și șapte părinți. Nicio persoană nu a fost afectată, doar preventiv a fost luată această decizie”, a explicat Florin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel