Urmărește emisiunea live


Cioloș se dezice de declarațiile lui Irimescu. "Pe mine mă interesează ce face"

Premierul Dacian Cioloș se dezice de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și nu-și asumă, ca prim-ministru, responsablitatea pentru declarațiile tehnocratului.

"Domnul Irimescu să-şi asume declaraţiile pe care le-a făcut. Pe mine mă interesează în primul rând ce face domnul Irimescu. I-am spus că are de accelerat procesul de plată a subvenţiilor de lansare a programului de dezvoltare rurală, astea sunt lucrurile care mă interesează. Restul declaraţiile dânsului personale nu sunt în numele Guvernului, pentru că nu a avut mandat, nu a informat Guvernul legat de aceste lucruri. Sunt declaraţii personale pe care o să şi le asume", a spus Dacian Cioloş înainte de a participa la întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România, potrivit Agerpres. 

Premierul a făcut precizările ca răspuns la o întrebare referitoare la afirmaţia ministrului Irimescu conform căreia în perioada mandatului fostului preşedinte Traian Băsescu s-ar fi scos din ţară 35 de miliarde de euro "cu camionul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel