Ciolacu, măsură drastică, după scandalul cu Buzatu, pentru PSD-iștii care vor candida

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre funcțiile deținute de politicieni.

Marcel Ciolacu, premierul României, a fost invitat la Antena 3 CNN, la emisiunea Sinteza Zilei, unde a vorbit despre durata mandatelor deținute de politicieni în structurile locale sau centrale, pe fondul scandalului în care a fost implicat Dumitru Buzatu.

„Din punctul meu de vedere - acest lucru l-am discutat de foarte multe ori în interiorul partidului - nicio persoană nu trebuie să stea într-o funcție administrativă, locală sau centrală, mai mult de două mandate“, a spus premierul Ciolacu.

„Ăsta e un lucru important“, a replicat Mihai Gâdea.

„Nu poți să o faci constituțional, să îngrădești dreptul cuiva. În schimb, pe linie de partid, poți să o faci! E în firea omului ca încet-încet să se îndepărteze de realitate. Eu nu am văzut altceva la televizor și din atitudinea domnului Buzatu, decât faptul că nu mai era în lumea reală“, a spus premierul Ciolacu.

„Anul viitor sunt patru rânduri de alegeri“, a completat Mihai Gâdea.

„Ce pot să promit foarte clar e ceea ce am făcut și la alegerile trecute. Oricine are o problemă penală nu va candida din partea PSD. Oricine este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură, iar apoi voi încerca să avem o discuție cu toți cei care sunt de foarte mult timp în funcții administrative, să se orienteze către alte provocări“, a mai spus premierul.

Privitor la imaginile cu teancurile de bani în portbagajul mașinii lui Dumitru Buzatu, premierul Marcel Ciolacu a spus: „Eu n-am văzut în viața mea atâția bani“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel