Cine este Lucian Ovidiu Heiuș, propunerea lui Florin Cîțu pentru Ministerul Finanțelor

Lucian Heiuș
Lucian Heiuș

Născut la 13 noiembrie 1965, în Orăștie, județul Hunedoara, Lucian Ovidiu Heiuș este în prezent deputat ales în 2016 în circumscriptia Hunedoara, și vicelider al Partidului Național Liberal din septembrie 2018.

Lucian Ovidiu Heiuș a studiat administrație publică și științele economice, având și calitatea de membru al Camerei Consultanților Fiscali București.

A ocupat mai multe funcții de conducere la diverse instituții și companii de stat, între care se numără: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara - diector executiv, respectiv director general, Ministerul Finanțelor Publice - Direcția de Buget, Contabilitate Internă, Investiții și Achiziții Publice - director adjunct, respectiv director general adjunct; Camera Agricolă Județeană Hunedoara - director executiv; Direcția Generală a Finanțelor Publice Hunedoara - consilier superior.

Lucian Ovidiu Heiuș deține un apartament în Deva, două case de locuit în Orăștie și o casă de vacanță în satul Voia, comuna Balșa, Hunedoara.

Acesta mai deține patru mașini,  Suzuki Samurai, VW Touareg, Nissan Terano II și Mazda CX7, dar și două terenuri agricole în satul Voia, din Hunedoara și două terenuri intravilane în Orăștie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel