Chițoiu: Tăriceanu, cel mai bun premier din ultimii 20 de ani

calin popescu tariceanu dece
calin popescu tariceanu dece

Ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu, crede că fostul premier și colegul său de partid Călin Popescu Tăriceanu a fost cel mai bun șef de Guvern pe care l-a avut România post-decembristă.

Ministrul PNL și-a motivat alegerea, joi seara, la Digi24, spunând că în perioada Guvernului Tăriceanu, 2004-2008, România a avut cea mai bună creștere economică.

”Cel mai bun prim ministru: Călin Popescu Tăriceanu, pentru că România a avut cea mai bună evoluție economică”, a declarat Daniel Chițoiu.

Chițoiu îl laudă și pe șeful său de partid, Crin Antonescu. Președintele PNL a dus formațiunea la guvernare și a obținut cel mai bun scor de până acum la alegerile parlamentare, spune Chițoiu, care arată și un defect al șefului Senatului: impulsivitatea.

Călin Popescu Tăriceanu a fost numit premier când Traian Băsescu a câștigat primul mandat de președinte. Cei doi conduceau în 2004 alianța D.A. În 2004-2008 a avut loc ceea ce economiștii numesc ”boom-ul economic”, perioadă ce a precedat recesiunea răspândită la nivel european.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel