Chirieac, întrebare CHEIE pentru Romașcanu: Să ceară EXPLICAȚII. Din lupta politică rezultă MORȚI

Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a pus o întrebare senatorului Lucian Romașcanu, în ceea ce privește schimbarea lui Ludovic Orban din funcția de prim-ministru. 

"Eu vorbeam de consecvența președintelui și susțin în continuare acest lucru și aveam o întrebare pentru domnul senator Romașcanu, aceea dacă Partidul Social Democrat inițiază discuții, se cere în audiență, merge pe prevederile legale, pentru a vorbi cu președintele, pentru a-l schimba pe domnul prim-ministru Orban, cu condiția, probabil, să fie tot un premier liberal și tot un Guvern liberal. Până la urmă, România poate accepta acest lucru până la alegerile din această iarnă, sau primăvara viitoare, că nici nu știm dacă parlamentarele vor mai fi la termen, nu știm ce ne așteaptă în toamnă", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

"Parlamentul să ceară explicații Guvernului"

"Problema fundamentală e la domnul Orban, la acest Guvern și nu chiar tot Guvernul. Acolo e problema. Atunci de ce nu încercați să o rezolvați rațional fiindcă dintr-o luptă politică rezultă morți, în cazul ăsta, numărabili imediat, nu după șase luni sau 12 luni. Cumva, Parlamentul, să ceartă explicații Guvernului pentru sutele de mii de români trimiși la muncă în străinătate, ca pe sclavi. De ce nu solicitați schimbarea primului ministru? Asta se poate face într-o după-amiază. Cum s-a instaurat acest Guvern într-o după-amiază cu plesneala aia cu Cîțu pus care a fugit din Parlament, acel ridicol absolut, de ce nu puteți face lucrul acesta acum?!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel