Chirieac: Îl va ÎNLOCUI pe Dragnea la șefia PSD. Urmează o altă eliminare și un candidat-surpriză

Bogdan Bolojan / 24 noi 2017 / 19:38

Bogdan Chirieac spune că în PSD este un concurs pentru eliminarea lui Liviu Dragnea. Analistul crede că vor urma alți doi lideri în Partidul Social Democrat care vor fi la rândul lor eliminați pentru ca în final, pentru alegerile prezidențiale din 2019 să fie ales un candidat de genul lui Mircea Geoană.  

Bogdan Chirieac crede că succesorul lui Liviu Dragnea la conducerea PSD-ului va fi Mihai Tudose, însă premierul nu va rezista mult timp în această funcție. Totul pentru ca în final, social-democrații să propună pentru alegerile prezidențiale un candidat care poate fi învins. 

"Domnul președinte Liviu Dragnea și PSD-ul se află într-un moment foarte dificil. Acum este un concurs în PSD de eliminare a lui Liviu Dragnea. Atunci când câștigi alegerile pe cai albi și 12 luni de zile încerci să obții ce? Pacea de la Teleorman, Pacea de la Belina... Nu,  el câștigase alegerile, avea mandat. Astăzi este o luptă pentru putere în PSD. Ceea ce înțelege PSD-ul mai puțin, nu știu de ce, este că imediat ce va fi eliminat Liviu Dragnea și partidul va fi preluat de Mihai Tudose, el va fi eliminat imediat la rândul său. Va veni doamna Firea. Eu așa văd. După aceea va fi eliminată și doamna Firea și se va căuta un nou Mircea Geoană, candidat pentru alegerile prezidențiale din 2019. Va fi un candidat care poate fi învins, despre asta vorbesc," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]