Congres PSD. Ce spune Chirieac despre candidatul la prezidențiale

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un comentariu, la Antena 3, în privința unui posibil candidat la președinția României din partea PSD.

"Faptul că Majestatea Sa principesa Margareta va candida la prezidențiale din partea PSD este o știre falsă. Mă îndoiesc că s-a discutat acest subiect în PSD și mă îndoiesc că Majestatea Sa ar dori să facă acest lucru. (...) La acest Congres, Liviu Dragnea va obține o victorie zdrobitoare. Cei care vor candida fie împotriva Vioricăi Dăncilă, fie pentru alte funcții și nu sunt aprobați de Liviu Dragnea.... mie îmi este teamă că vor fi învinși la scor. După acest Congres, oricând se poate anunța candidatura la prezidențiale. În opinia mea, Liviu Dragnea își va depune candidatura la președinție", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

"Pe Viorica Dăncilă nu o văd înscrisă în această cursă. Dumneai va ocupa funcția de președinte executiv al PSD. Și, în general, sâmbătă, la Congres, se va vota, sub ochiul atent al lui Liviu Dragnea care va obține o victorie zdrobitoare", a mai spus analistul politic.

[citeste si]

Viorica Dăncilă: Întodeauna preşedintele partidului a candidat la preşedinţia României

De altfel, amintim că premierul Viorica Dăncilă a declarat, recent, solicitată să comenteze o eventuală candidatura a liderului PSD Liviu Dragnea, la preşedinţia României, că este prematură o astfel de discuţie, precizând însă că "întodeauna preşedintele partidului a candidat la preşedinţia României".

"În ceea ce priveşte alegerile, avem două rânduri de alegeri europarlamentare şi prezidenţiale în 2019. Este normal ca un partid să se gândească la aceste două rânduri de alegeri, să vedem cum ne pregătim, dar eu cred că a discuta despre candidatul la prezidenţiale este prematur. Va trebui o dezbatere în cadrul partidului, o discuţie în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Din punctul meu de vedere, am văzut că întodeauna preşedintele partidului a candidat la preşedinţia României. Nu am discutat acest lucru în partid, dar în mod normal aceasta este procedura în cadrul partidului şi am văzut cu nu numai în cazul PSD, ci şi alte partide politice au mers pe aceleaşi considerente", a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel