Candidat la prezidențiale. Bogdan Chirieac: NU va intra în turul doi

Iohannis - Dragnea - Tăriceanu
Iohannis - Dragnea - Tăriceanu

Bogdan Chirieac a vorbit despre șansele lui Liviu Dragnea și Klaus Iohannis de a accede în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Analistul politic spune că Liviu Dragnea are șanse foarte mari să intre în turul al doilea dacă va fi desemnat candidatul din partea social-democraților. În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, Bogdan Chirieac este de părere că președintele în exercițiu nu ar mai intra în turul doi. 

"Cu siguranță, Liviu Dragnea va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, dacă el va fi candidatul PSD. Mai departe, nu știu cu cine va lupta acolo. Opinia mea este că astăzi, când vorbim, Klaus Iohannis nu ar intra în turul al doilea. Este foarte probabil să apară cineva din zona #Rezist, Florin Bădiță de exemplu, sau altcineva. Dacian Cioloș nu ar trece de pragul de 5 % sub nici o formă. Omul nu are lipici la popor, nu trece sticla, nu are mesaj. Dacă lucrurile merg bine pentru el, are șanse reale pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Mai este un an și jumătate, dar este un interval de timp care trece foarte repede. Gândiți-vă că din această toamnă, a anului 2018, practic începe campania electorală. Încălzirea începe în mai 2019, atunci când au loc alegerile europarlamentare. Ele sunt un barometru foarte bun pentru a vedea cum privește lumea PSD-ul și partidele de opoziție. S-ar putea să se creeze și un alt partid de opoziție, un "#Corupția Ucide", un partid de genul acesta," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel