Chirieac: Ce face Ponta nu este deloc lăudabil

Victor Ponta a lansat, duminică, la Antena 3, noi acuzații la adresa lui Liviu Dragnea. De la presupusele întâlniri ale liderului PSD cu procurorul șef al DNA, la  faptul că Liviu Dragnea ar face parte din statul paralel, sunt câteva dintre acuzațiile dure ale fostului premier. Analistul Bogdan Chirieac spune că acțiunea lui Victor Ponta este de a-l decredibiliza pe Liviu Dragnea în propriul partid.

Întrebat dacă acuzația lansată de Victor Ponta la Antena 3 potrivit căreia Liviu Dragnea ar negocia cu Codruța Kovesi, analistul Bogdan Chirieac a declarat că nu crede acest lucru. "Mă îndoiesc foarte tare ca doamna Kovesi ar negocia cu cineva. Faptul că doamna Kovesi ar negocia cu cineva este în opinia mea o poveste foarte bine spusă pentru a-l decredibiliza pe domnul Dragnea în propriul partid.

Problema fundamentală a PSD este faptul că nu a reușit sub nicio formă să readucâ democrația, să oprească abuzurile în România. Asta este principala problemă: Legile Justiției. Am văzut că acum se încearcă prin spate trecerea unor legi ale Justiției care sunt mult mai permisive la abuzuri decât actualele legi ale Justiției. S-a găsit o cale pentru a rezolva problema. Abuzurile sunt mult mai posibile în noile legi", a declarat la Antena 3 Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Referitor la întâlnirile la care ar fi participat liderul PSD și procurorul șef al DNA, dar și existența unor fotografii Bogdan Chirieac spune că nu are de unde să știe dacă Ponta ar deține acele imagini. "Ce face domnul Ponta acum, pentru a-și face loc în politică nu este deloc lăudabil. Dacă îl poți critica pe Liviu Dragnea ca responsabil în calitatea sa de responsabil al partidului, pentru faptul  că la un an de zile nu a reușit să  îndeplinească cea mai importantă promisiune făcută poporului român care l-a ales cu o majoritate covârșitoare, aceea de a readuce democrația în țară și statul de drept, nu înseamnă că trebuie să-l ataci în acest fel fără dovezi, pentru a dovedi că este vârful de lance al statului de drept.

Faptul că nu e un om curajos, până la rupere, Liviu Dragnea, am înțeles. Dar de aici până a spune că este un instrument și că vrea să ne vândă pe toți, mi se pare mult ca om politic. Te duci într-o zonă gen Corneliu Vadim Tudor, ceea ce nu prea este în regulă", a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel