EXCLUSIV  Chirieac: Dacă Florin Cîțu va fi schimbat acum, va spune ”eram cel mai tare, aveam cea mai mare creștere economică din Europa”

Guvernul României
Guvernul României

O posibilă demitere a lui Florin Cîțu ar putea să îl pună pe acesta într-o eventuală poziție favorabilă, precizează Bogdan Chirieac. Analistul a venit şi cu explicaţii, în emisiunea Deferiţi Mass-Media de la DCNewsTV.

„Calea cea mai simplă este ca USR să demisioneze din Guvern, pur și simplu, își dau demisia, guvernul nu pică. Gândiți-vă la Sorin Grindeanu, când au demisionat toți miniștrii”, a amintit analistul politic Bogdan Chirieac. 

„Da, dar vedeți de ce mint ei când spun că ar putea să asigure 45 de zile. Între timp, a trecut codul administrativ și ce să vezi, în 5 zile trebuie numiți noi miniștri, nu mai stai 45 de zile, cum era, cu doamna Udrea pe două portofolii, Blaga pe trei, când a plecat PSD-ul, erau pe câte trei poziții un ministru”, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

„Oricum ar fi, Florin Cîțu, în opinia mea, trebuie să își ducă conturile până la capăt, fiindcă altminteri, dacă Florin Cîțu va fi schimbat acum, va spune - domnule, eu aveam cea mai mare creștere economică din Europa, eram cel mai tare, ce facturi, ăștia le-au mărit. Publicul din România trebuie să treacă prin acest proces de maturizare, în care să votezi nu cu laba piciorului, nu cu altă parte a corpului, ci să și gândești. Și să nu votezi pe zona asta, că te-au îndoctrinat ciuma roșie și mai știu eu ce. Ce anume te-a deranjat la ciuma roșie? Domnule, că fură. Care, mă, cine, cum, în ce fel? Ce s-a întâmplat? Acum am văzut cu toții o hoție la televizor, o vedem de un an de zile. Avem alegerile de la Sectorul 1 și justiția care se face că anchetează, dar nu anchetează nimic acolo, absolut nimic. Deci avem din astea, o protecție dată de justiție unor persoane dincolo de o țară din lumea a treia. Publicul din România, inclusiv cei care ne ascultă acum, trebuie să înțeleagă că trebuie să votăm rațional. Nu ne plac toți, dar hai să vedem fiecare ce a mai făcut, ce poată să facă, ce se întâmplă, că ne-a dat doamna Ioana Constantin de la PMP, informația ieri, domnul Nicușor Dan cică ar fi vrut să demisioneze în iulie, că nu a făcut nimic, l-au convins să nu demisioneze și l-au trimis în concediul ăla prelungit de o lună de zile. Și acum se anunță că Orban, dacă nu va fi ales președinte PNL, va demisiona și el”, a spus Bogdan Chirieac. 

Ioana Constantin, despre Nicușor Dan: Era cam supărat

„De acest PNDL este nevoie, poate că supărarea USR este că nu primeau ei suficienți bani sau că nu primeau ei suficienți primari, că au mai puțini primari decât PMP și nu au primari nici în mediul rural, pentru ei s-ar putea să nu fie de interes un astfel de program. Eu pot să înțeleg și asta, dar nu putem să ducem toți banii la doamna Clotilde Armand ca să se înțeleagă cu Romprestul, despre care întâi spune că sunt mafie, după aia se înțelege cu ei, nu putem nici la Nicușor Dan care a plecat în vacanță ca să nu își dea demisia că era foarte supărat că nu reușește să facă nimic”, a declarat Ioana Constantin. 

„Stați puțin, stați puțin. Ne dați informații noi. Să vedem că doamna Ioana Constantin are informații foarte bune în zona administrației locale din Capitală. Ați spus că domnul Nicușor Dan a dorit să își dea demisia?”, a intervenit Bogdan Chirieac. 

„Am auzit că era destul de supărat că nu reușea să facă nimic pe aici prin Capitală”, a răspuns Ioana Constantin.

„Că nu a făcut nimic știm”, a completat Chirieac. 

„Da, da, a conștientizat. Că dacă te duci la doamna Clotilde Armand, nu conștientizează că nu a făcut nimic. Da, a conștientizat și dânsul, era destul de supărat”, a mai spus Constantin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel