CFR Cluj - Steaua (FCSB). Dan Petrescu, FURIOS pe arbitraj

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu s-a declarat extrem de nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Hațegan, pe care îl acuză că a favorizat echipa roș-albastră. 

"Înainte de meci dacă mi se spunea de un meci egal sau o victorie spuneam că sunt mulţumit cu ambele rezultate. Când conduci cu 1-0 şi iei gol în minutul 60 pe o greşeală gravă a noastră... am făcut ceva la antrenamente şi la meci am bătut altfel lovitură liberă. Să iau gol acasă pe contraatac rar mi se întâmplă, mai ales când conducem.

Eram foarte bine organizaţi, nu ţin minte dacă Arlauskis a avut ce să apere astăzi. E frustrant, mai ales că am avut şi gol valabil. Mai ales cei de la Steaua trebuia să primească 2 cartonaşe roşii, din tribune am văzut foarte bine meciul. Ce au făcut înainte de meci a funcţionat, arbitraj total pro-Steaua în această seară. Mergem înainte, nu o să plângem prea mult.

Până la urmă noi am pierdut astea 2 puncte la acea faza pentru că altfel puteam să jucăm până la Crăciun şi Steaua nu marca. Noi suntem vinovaţi. Ce au făcut cei de la Steaua nu mi se pare normal dar au reuşit să câştige arbitrul.”, a spus tehnicianul lui CFR Cluj după meci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel